Căutare Live

Solutia de avarie pentru noaptea de Revelion: bona

Pentru cine vrea sa mearga la petrecere, dar nu stie cui sa lase copiii in grija, solutia de avarie este bona. Si Adriana Bahmuteanu va apela la una. E drept, pentru noaptea de Revelion tariful poate sari si de doua sau trei sute de lei.

Vedeta sau nu, orice parinte stie ca o bona este o comoara la casa omului. Mai ales in zi de Sarbatoare, cand cei mai multi aleg sa petreaca la restaurant, la munte sau chiar in strainatate.

La solutia salvatoare va apela si Adriana Bahmuteanu, care face primul Revelion in oras, la un restaurant, dupa multi ani in care a sarbatorit in familie, cu Silviu Prigoana. „Nu are rost sa chinui copilul, mai ales un preocolar, in noaptea de Revelion”, spune ea. Iar pe asta se bazeaza si agentiile specializate. Stiu din anii trecuti ca sunt parinti dispusi sa plateasca pentru a putea beneficia de o noapte libera, de Revelion.

Pretul pentru noaptea dintre ani variaza intre 200 si 300 de lei - de cinci ori mai mult decat primeste o bona pe zi, in mod normal.

Agentiile specializate spun ca nici acum nu este tarziu sa mai gasiti o bona disponibila.

14 lucruri fascinante despre fumat ... Zodiac chinezesc 2013: Anul Sarpelui de Apa ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri