Căutare Live

VIDEO! SUA: sali de fitness pentru bebelusi

O experta in fitness din Statele Unite sustine ca, la fel ca si adultii, copiii trebuie sa mearga la sala inca de la varsta de cateva luni.

Detinatoarea unei sali de sport din SUA i-a indemnat pe parinti sa vina cu cei mici la fitness. Aici, sub supravegherea adultilor, copiii alearga, se catara sau se rostogolesc in voie. In opinia patroanei, copiii invatati de mici sa faca miscare vor ramane in forma toata viata.

Mai precauti, medicii ii sfatuiesc pe parinti sa-i duca pe copii la joaca, si nu la sport. Astfel, evita multe accidentari inutile.

Totusi, vedete precum Jennifer Lopez au ales fitnessul pentru copiii lor, si nu e de mirare avand in vedere ca mai bine de zece la suta dintre copiii americani sunt deja obezi cand ajung sa mearga la scoala.

thedcladies.com Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... VIDEO! Reteta vegetariana: mancare de ciuperci...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri