Antena Căutare

Cum se prepară tradiționala rețetă dobrogeană Piperchi țârgâsiti - Rețetă reinterpretată de Chef berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în cadrul emisiunii rețeta dobrogeană Piperchi țârgâsiti, pe care a reinterpretat-o în stilul propriu.

Este o rețetă delicioasă din ardei piperchi prăjiți și asezonați cu carne tocată și brânză de vaci.

Ingrediente pentru Rețeta Piperchi țârgâsiti:


  • 5-6 buc. ardei gras și ardei capia
  • ceapă verde și uscată
  • usturoi
  • 250 gr brânză de vaci
  • ardei semi iuți
  • 150 gr cremă de brânză
  • 300 gr carne tocată, de vită
  • pătrunjel
  • 200 gr făină
  • 7 gr drojdie
  • puțină apă
  • 3 gr chimen
  • sare și piper

Mod de preparare pentru Rețeta Piperchi țârgâsiti

Ardeii se coc, se curăță și se toacă mărunt.

Se amestecă brânzeturile cu ceapă verde și pătrunjel verde.

Carnea tocată se trage la tigaie în puțin ulei, cu ceapă tocată și ardeii copți și se asezonează cu sare și piper. Spre final se adaugă și brânza de vaci în cuiburi.

Ardeii semi iuți se curăță de cotoare, nervuri și semințe și se umplu cu crema de brânză amestecată cu pătrunjel verde.

Din făină cu drojdie, puțină apă și sare se frământă iun aluat din care se pregătesc niște lipii la cuptor, presărate cu chimen.

Spor și poftă bună!

Rețetă rapidă și delicioasă de midii în sos de gorgonzola - Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani... Ai nevoie de motive in plus pentru a iubi vinul rosu? Acesta are beneficii asupra sanatatii tale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei Luni, 14.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x