Antena Căutare

Maraton al produselor tradiţionale la Sibiu, regiunea gastronomică a Europei

Câte ţări, atâtea meniuri de nuntă. Peste 200 de bucătari de pe tot globul s-au strâns la Sibiu pentru a găti bunătăţile servite la ei acasă în ziua marelui eveniment. Un maraton al produselor tradiţionale care pune Sibiul, regiunea gastronomică a Europei, pe harta mondială culinară.

Câte ţări, atâtea meniuri de nuntă. Peste 200 de bucătari de pe tot globul s-au strâns la Sibiu pentru a găti bunătăţile servite la ei acasă în ziua marelui eveniment.

Un maraton al produselor tradiţionale care pune Sibiul, regiunea gastronomică a Europei, pe harta culinară mondială.

Câte ţări, atâtea meniuri de nuntă. Peste 200 de bucătari de pe tot globul s-au strâns la Sibiu pentru a găti bunătăţile servite la ei acasă în ziua marelui eveniment. Un maraton al produselor tradiţionale care pune Sibiul, regiunea gastronomică a Europei, pe harta mondială culinară.

În câteva minute, meniul tradiţional a fost reinterpretat în varianta fine dinning pentru nunţile cu ştaif.

Dacă la noi aperitivele conţin multe preparate din carne, la slovaci brânzeturile sunt baza. Aici, din meniul de nuntă lipseşte doar ciorba.

Farfuria capătă puţină culoare atunci când aperitivul este îmbogăţit cu o salată.

Congresul Mondial al Tradiţiilor Culinare continuă până pe 20 noiembrie.

Cum să pregătim un meniu cu patru rețete arăbești... Pomana porcului, la Târgul Tradițional de la Muzeul Țăranului Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x