O zi mohorâtă de marți trebuie ”asezonată” cu o rețetă gustoasă, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o delicatesă din somon și ton. Este o rețetă ce se gătește rapid și îți va răsfăța papilele.
Ingrediente:
- 300 g de somon proaspăt
- 300 g de ton în ulei de măsline
- Două legături de ceapă verde
- O legătură de usturoi verde
- Patru ardei capia roșii
- 200 g de maioneză
- 200 g de brânză
- 30 g de cașcaval
- Capere
- Două baghete
- O salată verde
- Două lămâi
Mod de preparare:
Somonul se taie sub formă de cubulețe și se trage la tigaie în ulei de măsline și lamâie.
Cașcavalul se dă prin răzătoare fină și se pregătește o pastă din restul de ingrediente.
Se servește cu baghetă și salată verde!
Poftă bună
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!