Antena Căutare

Rețeta lui Vlădutz: Delicatesă din somon și ton

O zi mohorâtă de marți trebuie ”asezonată” cu o rețetă gustoasă, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o delicatesă din somon și ton. Este o rețetă ce se gătește rapid și îți va răsfăța papilele.

O zi mohorâtă de marți trebuie ”asezonată” cu o rețetă gustoasă, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o delicatesă din somon și ton. Este o rețetă ce se gătește rapid și îți va răsfăța papilele.

Ingrediente:

- 300 g de somon proaspăt
- 300 g de ton în ulei de măsline
- Două legături de ceapă verde
- O legătură de usturoi verde
- Patru ardei capia roșii
- 200 g de maioneză
- 200 g de brânză
- 30 g de cașcaval
- Capere
- Două baghete
- O salată verde
- Două lămâi

Mod de preparare:

Somonul se taie sub formă de cubulețe și se trage la tigaie în ulei de măsline și lamâie.

Cașcavalul se dă prin răzătoare fină și se pregătește o pastă din restul de ingrediente.

Se servește cu baghetă și salată verde!

Poftă bună

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!

Rețeta lui Vlădutz: Șnițelucky, bun de savurat oricând!... Rețeta lui Vlădutz: Medalion cu sos dulce de muștar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x