Antena Căutare

Reteta zilei: Supa italiana de legume

Salata de legume este extrem de sanatoasa, avand putine calorii si un continut scazut de grasimi.

Ingrediente pentru reteta Supa italiana de legume:

- 2 cepe tocate;

- 2 morcovi tocati;

- 4 tulpini de telina Apio, taiate;

- 1 lingura ulei de masline;

- 2 linguri de zahar;

- 4 catei de usturoi, zdrobiti;

- 2 linguri pasta de tomate;

- 2 frunze de dafin;

- cateva ramurele de cimbru;

- 3 dovlecei, tocati;

- 400g fasole alba din conserva, scursa;

- 400g de rosii din conserva taiate;

- 1,2l supa de legume;

- 100g de parmezan, ras;

- 140g de paste mici;

- 1 legatura mica de busuioc, rupt in bucati.

Mod de preparare pentru reteta Supa italiana de legume:

1. Se prajesc cu grija ceapa, morcovii si telina Apio in ulei intr-o cratita mare timp de 20 de minute, pana se inmoaie. Se toarna putina apa daca se lipesc. Se adauga zaharul, usturoiul, piureul, ierburile si dovleceii si se fierb 4-5 minute pe foc mediu pana se rumenesc putin.

2. Se adauga fasolea, rosiile si supa si se fierb 20 de minute. Daca pui supa la congelator, raceste-o acum si congeleaz-o. Daca nu, se adauga jumatate din parmezan si pastele si se fierbe 6-8 minute pana cand pastele sunt gata. Se presara cu busuioc si cu parmezanul ramas si se serveste. Daca se pune la congelator, se decongeleaza si se reincalzeste inainte de a adauga pastele si branza, apoi se continua ca mai sus.

Poftă bună!

FOTO: goodfood.ro

Desert: Rețeta Tarta Yorkshire cu branza facuta in casa... Reteta zilei: Chocolate chip cookies (fursecuri cu ciocolata)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x