Antena Căutare

Trucul folosit de cei mai mari bucătari ai lumii pe care trebuie să îl încerci şi tu! Înfige un bold într-un ou

Cu ajutorul unor trucuri, treaba din bucătărie poate fi mai plăcută şi mai uşoară. Acesta este motivul pentru care marii bucătari “dau din casă” când vine vorba despre secrete culinare

Cu ajutorul unor trucuri, treaba din bucătărie poate fi mai plăcută şi mai uşoară. Acesta este motivul pentru care marii bucătari “dau din casă” când vine vorba despre secrete culinare

Unul dintre acestea este cel cu boldul înfipt într-un ou pus la fiert. Ideea minunată i-o datorăm celebrului bucătar Windy Sukiyaki.

Japonezul a înfipt un bold la baza oului, apoi l-a pus la fiert. Acesta a adăugat sare în apă şi a lăsat oul să fiarbă, dar nu mai mult de zece minute. După ce l-a scos din apă, l-a lovit uşor, iar coaja s-a desprins imediat.

Aşadar, aceasta este cea mai uşoară metodă de curăţare a unui ou fiert. Interesant, nu-I aşa?

Fierbi un ou şi a apărut cercul verde în jurul gălbenuşului! Te-ai întrebat vreodată de ce?... Hummus oriental, reţetă de post...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x