Antena Căutare

Un obiect metalic a fost găsit într-un tort de la Ikea. ANSVSA a anunțat că retrage produsul de la comercializare

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat că retrage de la comercializare un produs dulce, după ce s-a găsit un obiect metalic.

Un obiect metalic a fost găsit într-un tort de la Ikea. ANSVSA a anunțat că retrage produsul de la comercializare

Profimedia

Retailerul de origine suedeză, Ikea, este prezent în țară prin cele două unități deschise în București, și anume Băneasa și Pallady.

Citește și: Un cunoscut supermarket din București, închis de ANPC. Magazinul era frecventat pentru prețurile mult mai mici

Un obiect metalic a fost găsit într-un tort de la Ikea. ANSVSA a anunțat că retrage produsul de la comercializare

Un obiect metalic a fost găsit într-un tort de la Ikea. Este vorba despre un tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame. Produsele fac parte din lotul L2140 și expiră la data de 18 noiembrie 2023. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauție.

Almondy îi îndeamnă pe clienții care au cumpărat acest produs să returneze produsul la magazinul de unde l-au achiziționat, pentru a le fi restituită integral suma plătită, sau să contacteze Almondy la www.almondy.com, scrie pe site-ul ANSVSA.

Citește și: Fructe depistate cu reziduuri de pesticide, retrase de la comercializare din mai multe magazine. Ce trebuie să știe consumatorii

„La Almondy, calitatea și siguranța produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, așa că, drept măsură de precauție, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menționat mai sus.

Am identificat măsurile pe care trebuie să le luăm pe viitor pentru a ne a sigura că astfel situații nu se vor repeta. Almondy își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs.

Termenul de rechemare pentru tortul cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame este programat în intervalul 22 decembrie 2022 – 22 ianuarie 2023”, scrie în comunicatul oficial.

Citește și: Program magazine de Crăciun 2022. Ce supermarketuri și centre comerciale sunt deschise pe 24, 25 și 26 decembrie

Același retailer Ikea a anunțat zilele trecute că retrage de la comercializare un scaun, notează publicația Wall Street.ro.

Retailerul de mobilier și decorațiuni le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să contacteze Ikea pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Citește și: Topul celor mai scumpe preparate de Crăciun. Pe ce loc se află sarmalele românilor

Pentru acest scaun restras de pe piață există posibilitatea ca baza piciorului, în formă de stea, a scaunului rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să se rupă, mai arată sursa menționată.

Cum arată femeia care trăiește doar cu batoane de ciocolată, în fiecare zi: „Nici măcar apă nu pot să beau”...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x