Apple și-a prezentat cel mai tare gadget al momentului! iPhone X a fost supranumit „telefonul viitorului”! Recunoașterea facială și bateria au fost marile surprize!

 
+3 click pentru
galerie

Pentru a sărbători zece ani de la lansarea primului model de telefon iPhone, gigantul Apple a decis să scoată pe piață iPhone8, iPhone 8 Plus și modelul iPhone X , despre care se spune că ar fi telefonul viitorului! 

Iphone X a fost o adevărată provocare pentru producători, căci aceștia și-au dorit să ofere utilizatorilor o experiență cu adevărat unică: un ecran complet! Avem de-a face cu un ecran spectaculos de 5,8 inci diagonală (adică 2436 x 1125 pixeli).

Deși displayul este mare, dispozitivul este ușor de manevrat și confortabil atunci când este ținut în mână.

Ecran îmbunătățit

Mai mult decât atât, ecranul are o tehnologie Super Retina Display, lăsând astfel în urmă tehnologia LCD. Avem de-a face cu un telefon certificat HDR, cu un contrat de un milion la unu și un spectru larg de culori, menite să reproducă totul cu o precizie impresionantă.

Producătorii au dorit astfel să depășească deja cunoscuta experiență OLED tradițională.

Un element extrem de important este faptul că spre deosebire de modelul iPhone 7, iPhone X (iPhone Ten) vine cu o baterie ce deține o autonomie mai mare cu două ore!

Spațiul de stocare

Spațiul de stocare începe de la 64GB și ajunge până la 256GB. Prețul variază în funcție de acest element: prima variantă costă în jur de 1.000 de dolari, iar dispozitivul cu memorie mai mare ajunge la 1.100 de dolari.

Camera foto/video

Telefoul are două camere, una de 12 megapixeli și una de 7 megapixeli. În plus, utilizatorii au posibilitatea de înregistra video 4K cu 60 de cadre pe secundă.

De asemenea, Apple vede în iPhone X un telefon excelent pentru realitate augmentată, cu aplicații dedicate și un hardware care să țină pasul cu software-ul.

 

Ce este nou la design?

iPhone X nu mai are buton de Home și deci  nu are un senzor de scanare a amprentei. Totuși, utilizatorilor li se oferă funcția Face ID, de reunoaștere facială.

Un alt element important este faptul că telefonul se încarcă wireless, fiind un telefon compatibil cu majoritatea încărcătoarelor.

Telefonul va fi disponibil la precomandă de pe 27 octombrie și va ajunge la primii clienți abia pe 3 noiembrie. 

A apărut telefonul care lasă iPhone 8 fără fani! Cel mai tare smartphone din lume a fost lansat înaintea produsului Apple!

iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Alte telefoane lansate au fost iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Acestea vin cu o baterie ce ține mai mult decât modelul iPhone 7. Încărcarea este una wireless, prin Qi.

Dezvoltatorii Apple au lansat chiar și o placă de încărcare, compatibilă cu iPhone X, iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, Airpods sau Apple Watch Series 3.

Design

La iPhone 8, mai puțin spectaculos decât modelul iPhone X, întâlnim un design similar cu versiunea anterioară. Ceea ce este diferit este spatele din sticlă. Varianta iPhone 8 are o singură cameră, în timp ce iPhone 8 Plus vine cu două camere.

Aceste telefoane au fost concepute să fie rezistente la praf și la apă.

În cazul acestui produs smartphone avem de- aface cu un display de 4,7 și respectiv, 5,5 inci.

Procesor

Procesorul a fost îmbunătățit (All Bionic cu șase nuclee, dintre care patru dedicate bateriei).

Camera foto/video

Utilizatorii acestor telefoane vor găsi o funcție nouă la camera iPhone 8 Plus, denumită „Portrait Lightning”, prin care lumina este ajustată în timp real.

De asemenea, există posibilitatea înregistrării 4k, cu 60 de cadre pe secundă.

Senzorul camerei de pe iPhone 8 are 12 megapixeli, dar primește cu 83% mai multă lumină.

iPhone 8 Plus are două camere de 12 megapixeli.

Ceea ce este interesant la model este faptul că procesorul permite experiența realității augmentate.

Cand apare iPhone 8

Prețul acestor telefoane? 700 de dolari pentru varianta iPhone 8 de 64GB și 800 de dolari pentru varianta iPhone 8 Plus. Precomenzile au început încă de pe 15 septembrie. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe