ASUS PB278Q – un monitor cu rezolutie mare, pentru cunoscatori

Pentru ca sunt situatii in care un panou Full HD nu este suficient, ASUS a creat PB278Q, un monitor solid si performant, ce are o rezolutie nativa de 2560 x 1440.

Pentru utilizatorii pretentiosi, care stiu exact ce vor, exista o serie de monitoare al caror pret incepe de pe la 2.500 lei si pentru care nu exista o limita superioara vizavi de pret. Sunt asa-zisele monitoare profesionale. Acestea imbratiseaza niste specificatii extravagante, o conectica bogata, un design impozant si un set de functii destinate celor care aprecieaza acuratetea culorilor afisate. ASUS PB278Q se incadreaza in aceasta categorie. Din fericire, spre deosebire de alte modele similare, acest monitor face o treaba foarte buna in a-si justifica pretul.

Ai fi tentat sa crezi ca cei de la . De fapt, exact designul simplu, profesional, ar putea sa atraga priviri invidioase. E greu, e masiv, dar intr-un mod destul de evident simplitatea emana un sentiment de trainicie. E genul de produs care arata la fel de bine si peste cinci ani, in parte, datorita plasticului mat, liniilor simple si unghiurilor ascutite. Are 8,8 kilograme si dimensiuni egale cu 592 x 551 x 216 milimetri cu tot cu stand. Grosimea panoului este de aproximativ 7 centimetri in cel mai gros punct, iar rama este limitata la 1,9 centimetri.

Citeste AICI continuarea articolului!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri