Căutare Live

ASUS PB278Q – un monitor cu rezolutie mare, pentru cunoscatori

Pentru ca sunt situatii in care un panou Full HD nu este suficient, ASUS a creat PB278Q, un monitor solid si performant, ce are o rezolutie nativa de 2560 x 1440.

Pentru utilizatorii pretentiosi, care stiu exact ce vor, exista o serie de monitoare al caror pret incepe de pe la 2.500 lei si pentru care nu exista o limita superioara vizavi de pret. Sunt asa-zisele monitoare profesionale. Acestea imbratiseaza niste specificatii extravagante, o conectica bogata, un design impozant si un set de functii destinate celor care aprecieaza acuratetea culorilor afisate. ASUS PB278Q se incadreaza in aceasta categorie. Din fericire, spre deosebire de alte modele similare, acest monitor face o treaba foarte buna in a-si justifica pretul.

Ai fi tentat sa crezi ca cei de la . De fapt, exact designul simplu, profesional, ar putea sa atraga priviri invidioase. E greu, e masiv, dar intr-un mod destul de evident simplitatea emana un sentiment de trainicie. E genul de produs care arata la fel de bine si peste cinci ani, in parte, datorita plasticului mat, liniilor simple si unghiurilor ascutite. Are 8,8 kilograme si dimensiuni egale cu 592 x 551 x 216 milimetri cu tot cu stand. Grosimea panoului este de aproximativ 7 centimetri in cel mai gros punct, iar rama este limitata la 1,9 centimetri.

Citeste AICI continuarea articolului!

Un utilizator a transformat un Nvidia GTX 690 intr-un Quadro K5000... Jocurile Zynga nu mai necesita conturi de Facebook...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri