Căutare Live

Belkin Skorpion, un gadget care te scapa de malware pe Android

Pentru a contracara valul din ce in ce mai mare de malware de pe Android, Belkin Skorpion iti incarca smartphone-ul si te scapa de virusi.

Indiferent ce companie specializata pe software de securitate va incanta cel mai mult, opinia este unanima. Majoritatea malware-ului pe terminale mobile continua sa salasluiasca pe Android. Pentru ca antivirusii nu sunt perfecti si cu siguranta securitatea smartphone-ului din buzunar nu trebuie neglijata, cineva s-a gandit la un dispozitiv dedicat pentru aceasta placuta activitate.

Kaprica Security, o companie nu foarte renumita in domeniul securitatii, a pentru a lansa un gadget cu numele foarte impozant de Belkin Skorpion. Acesta din urma va fi la prima vedere un incarcator obisnuit care se conecteaza la priza si care s-ar putea sa asigure si o autonomie decenta departe de o sursa de curent, desi acest aspect nu a fost momentan confirmat.

Citeste AICI continuarea articolului!

Nexus 5 scapa din greseala pe Google Store in varianta oficiala... Vanzari Nokia Lumia: 8 milioane de dispozitive, doar in T3 2013...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri