Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

BlackBerry Torch 9800 e acum disponibil si in Romania

BlackBerry Torch 9800 este disponibil de joi si in Romania prin Vodafone, anunta operatorul de telefonie. BlackBerry Torch va fi disponibil începand din 29 noiembrie la preturi care pornesc de la 299 Euro (TVA inclus).BlackBerry Torch este compatibil cu tehnologia HSDPA, oferind viteze superioare de transfer al datelor, incorporeaza ultima generatie de Wi-Fi, dispune de modul GPS, camera foto cu senzor de 5 MP si autofocus plus functie de stabilizare a imaginii.

Telefonul inregistreaza video si reda formate precum mpeg4, H.263, H.264, wmv3, mp3, AMR-NB, AAC-LC, AAC+, eAAC+, wma, wmvV, Flac, Ogg Vorbis. BlackBerry are o memorie interna de 4 GB si card de memorie microSD inclus, de 4 GB.

Interfata pentru navigarea pe internet a fost imbunatatita fiind oferit un nou browser capabil sa redea pagini HTML si care permite accesarea simultana a mai multor pagini web.

BlackBerry Torch ofera acces integrat la platforme precum BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, MySpace si diverse aplicatii de mesagerie instant.

Recomandari