Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00iUmor

Aceasta este prima ,,gaură'' din lume pe ecranul unui smartphone! Cel mai așteptat telefon din lume este aproape de lansare!

Samsung face marele anunț! Cel mai așteptat smartphone cu ecran ,,perforat" este gata de lansare!

Aceasta este prima ,,gaură'' din lume pe ecranul unui smartphone! Cel mai așteptat telefon din lume este aproape de lansare! Cum arată și cu ce dotări vine super telefonul Samsung A8s :

Primul smartphone din lume cu display ,,perforat" este aproape de lansare! Samsung își uimește fanii cu cel mai revoluționar design!

În timpul lansării evenimentului Galaxy A9s și Galaxy A6, Samsung a sugerat că următorul său model Galaxy A8s va sosi cu un design inovator al ecranului, și anume cu un ecran perforat.

Cu câteva zile în urmă, media AllAboutSamsung din Germania a împărtășit câteva imagini conceptuale cu noul smartphone Samsung, creat pe baza specificațiilor tehnice pe care le-au primit. În cele din urmă, cele mai multe dintre caracteristicile sale au fostdeja stabilite.

Toate informațiile transmise indică faptul că modelul Galaxy A8s vine cu un design al ecranului Infinity-O, sau același lucru, un ecran cu o gaură în colțul din stânga sus unde va fi localizată camera frontală. Acest ecran, în plus, va fi un LCD de 6,39 "furnizat de producătorul chinez BOE. Acest lucru face ca modelul A8s să fie primul model Samsung care va integra ecranul perforat, confirmând încă o dată strategia de includere a noilor tehnologii media pe care compania le-a adoptat.

Modelul Galaxy A8s este aşteptat momentan în China, deci informaţiile care spun că acesta va fi echipat cu chipset Snapdragon 710 ar putea avea sens, întrucât Samsung vinde în această regiune doar modele cu procesoare de la celebrul producător american. Se pare însă că acesta nu va fi un smartphone mid-range obişnuit, urmând a fi echipat standard cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB stocare, valori mai mari şi decât cele de pe Galaxy S9, lansat în primăvara acestui an.

La interior va fi găzduit un acumulator de 3.400 mAh, alături de un senzor de amprentă pe partea din spate, şi un sistem triple-camera cu senzori de 24, 10, respectiv 5 megapixeli. Camera frontală, găzduită în micul orificiu din colţul din stânga sus al ecranului va oferi o rezoluţie de 24 megapixeli.

În materie de dimensiuni, Galaxy A8s ar putea să măsoare 159,11 x 74,88mm x 7,38mm, valori mai mici decât cele ale lui Galaxy Note9, în ciuda faptului că display-urile sunt aproape la fel de mari. Nu este clar însă dacă acest model va beneficia de un ecran QHD sau Full HD, însă având în vedere lansările din gama Galaxy A din trecut, probabil că este vorba despre unul cu rezoluţie mai mica, spune Mediafax.