Căutare Live

CES 2014: RAZER Nabu este un smartwatch cu aspect de brăţară

Pentru că în 2014 vom vedea la fel de multe smartwatch-uri precum tablete noi, RAZER este o altă companie care a decis să intre în horă, cu Razer Nabu.

Pentru că în 2014 vom vedea la fel de multe smartwatch-uri precum tablete noi, RAZER este o altă companie care a decis să intre în horă, cu Razer Nabu.

În cazul în care mai era vreo dilemă că 2014 va fi anul smartwatch-urilor, în momentul în care o companie populară de accesorii de gaming a decis să producă un astfel de aparat, cu siguranţă s-a spulberat. RAZER Nabu este numele creaţiei de mai sus care îşi propune să calculeze media perfectă între un smartwatch cu autonomie mare şi o brăţară care să vă monitorizeze efortul fizic de pe parcursul zilei.

Foarte compact, acest gadget Rzaer Nabu se conectează prin Blueooth la orice smartphone, vibrează pentru a vă atenţiona de anumite notificări şi, dacă este cazul, vi le afişează pe micul ecran de tip OLED. Scopul său nu este să concureze cu Galaxy Gear sau Nike Fuelband, iar preţul de doar 50 de dolari este primul care trădează această strategie. În schimb, vine cu o autonomie de aproximativ 7-10 zile şi include toate funcţiie dintr-un aşa numit fitness tracker, gen Jawbone Up. Vă monitorizează ciclurile de somn, ştie unde vă aflaţi, vă afişează mesaje scurte în format text şi are şi funcţie de ceas.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Top 10 cele mai anticipate jocuri video în 2014... CES 2014: Toshiba introduce primele panouri 4K în notebook-uri de vârf...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri