Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cum să repari o instalare de Windows 8 sau Windows 8.1

Noile sisteme de operare de la Microsoft, indiferent dacă folosiţi Windows 8 sau aţi făcut tranziţia la Windows 8.1, se pot repara mult mai uşor. Vom vorbi de ceea ce s-ar putea numi o “reparare Windows 8″

Noile sisteme de operare de la Microsoft, indiferent dacă folosiţi windows 8 sau aţi făcut tranziţia la windows 8.1, se pot repara mult mai uşor. Vom vorbi de ceea ce s-ar putea numi o “reparare windows 8″.

Ani de zile am făcut eforturi semnificative să nu reinstalez sistemul de operare pe care îl aveam pe desktop sau laptop. Indiferent dacă foloseam windows ’98, windows Me, windows Xp sau mai recentele windows Vista şi windows 7, am mers până în pânzele albe încercând să evit reinstalarea. Nici măcar nu conta cât timp petreceam încercând să reînviez un sistem care nici măcar nu se mai târâia.

Totdeauna mi s-a părut o soluţie mai eficientă pe termen lung să înţelegi ce a mers greşit sau ce s-a stricat exact pentru a preveni acelaşi scenariu pe viitor. E banal să bagi un CD cu windows, să formatezi un hard disk şi să o iei de la zero. Din punctul meu de vedere, magia stă în a utiliza acelaşi sistem de operare doi, trei sau patru ani. E nevoie de grijă, de atenţie, de câteva sesiuni de devirusare, de ore petrecute în safe mode, pe forumuri sau site-uri de trouble shooting. Nu e uşor, dar nu e nici pe departe imposibil.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Recomandari