Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Cum să rulezi Android pe PC, simplu şi în siguranţă

Datorită ecosistemului foarte bogat de aplicaţii, foarte mulţi dintre noi s-au întrebat care sunt opţiunile pentru a rula Android pe PC.

Datorită ecosistemului foarte bogat de aplicaţii, foarte mulţi dintre noi s-au întrebat care sunt opţiunile pentru a rula Android pe PC.

Într-o perioadă în care preponderenţa ecranelor sensibile la atingere a crescut semnificativ pe computerele cu Windows, acum este un moment mai bun ca niciodată pentru a afla care sunt posibilităţile rulării sistemului de operare Android pe PC. Interesul pentru platforma Google a crescut atât de mult în ultima perioadă, încât până şi cei de la Intel fac eforturi pentru promovarea sistemelor Dual-OS. În plus, producători foarte importanţi din industria IT, precum ASUS sau Lenovo, au anunţat deja mai multe dispozitive noi create pe acest principiu.

Din fericire, nu aveţi nevoie de un computer nou pentru a experimenta în confortul căminului Android pe PC. Nici măcar un touchscreen nu este obligatoriu, deşi această componentă ar facilita semnificativ modul în care profitaţi de multitudinea de aplicaţii din Google Play. Este adevărat că, în funcţie de nivelul la care vreţi să vă jucaţi cu un nou sistem de operare, procedura nu este una foarte intuitivă. Partea bună e că există un articol pentru a vă răspunde la cea mai mare parte a întrebărilor de pe marginea acestui subiect.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari