Facebook: noi masuri de securitate, in curand

Reprezentantii Facebook implementeaza noi masuri de protectie a site-ului de socializare, dupa ce in aceasta saptamana au fost observate mai multe probleme la nivelul securitatii, informeaza CNN.

Unul dintre mecanismele de securitate ce urmeaza sa fie implementate se numeste "autentificare sociala". Pentru a combate spamul si a impiedica persoanele neautorizate sa acceseze conturile utilizatorilor, Facebook ii va pune pe acestia sa-si recunoasca prietenii. Mai exact, sistemul le va arata utilizatorilor poza unui prieten, iar acestia vor fi nevoiti sa-i tasteze numele.

"Cei mai multi dintre utilizatorii Facebook nu au intampinat probleme legate de securitate. Cu toate acestea, in cazul in care detectam o problem in contul dumneavoastra, de exemplu daca ultima delogare a avut loc in California si, cateva ore mai tarziu, contul dumneavoastra a fost accesat din Australia, va vom verifica identitatea", a declarat Alex Rice, inginer pe probleme de securitate a site-ului de socializare.

Contul de Facebook al lui Mark Zuckerberg, creatorul site-ului de socializare, a fost recent spart de hackeri. Hackerul a postat un mesaj bizar, care a stat pe profilul lui Zuckerberg timp de doua ore.

Si pagina de Facebook a liderului francez Nicolas Sarkozy a fost atacata de hackeri duminica seara. Piratii informatici au postat pe pagina lui Sarkozy un mesaj ce afirma ca presedintele Frantei a decis sa nu se prezinte la alegerile din 2012, "avand in vedere circumstantele exceptionale cu care se confrunta tara"

Sursa: Antena 3

Sursa foto: virusremoval-expert.blogspot.com

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri