Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Facebook ti-a schimbat email-ul, fara sa te anunte!

Reteaua de socializare a reusit sa isi infurie utilizatorii prin modificarea adreselor de email de la sectiunea de "about".

Dupa ce in luna ianuarie reprezentantii Facebook s-au angajat in fata autoritatilor americane de reglementare a concurentei ca nu vor mai efectua nici o modificare a parametrilor de confidentialitate a datelor utilizatorilor, gigantul american reuseste sa atraga din nou criticile fanilor.

La inceputul acestei saptamani, Facebook a inlocuit adresele principale de email trecute la sectiunea "about" cu o noua adresa de forma [email protected], adresa care poate fi accesata cu datele de conectare la Facebook.

Desi purtatorul de cuvant al retelei de socializare a afirmat ca aceasta modificare nu are ca scop altceva decat oferirea utilizatorului o oportunitate de a gestiona eficient comunicarea intre utilizatori, destule voci sustin ca prin aceasta miscare se doreste mentinerea clientului conectat cat mai mult la Facebook, fara ca acesta sa fie nevoit sa navigheze si pe alte site-uri, ceea ce ar afecta serios activitatea marilor provideri de servicii de email.

Datele de contact se pot schimba insa in orice moment, este suficient ca utilizatorul sa acceseze sectiunea "about"/"despre" si mai apoi butonul "edit" aferent casutei "contact info". Acolo au posibilitatea de a alege adresa de email pe care doresc sa o afiseze public.

Recomandari