FlipIt sau cum sa iti incarci iPhone-ul chiar si cand priza e ocupata!

FlipIt este un incarcator USB portabil de dimensiuni atat de reduse, incat il poti lua cu tine oricand. Inovatia acestui gadget este faptul ca permite incarcarea diferitelor dispozitive chiar si atunci cand priza este ocupata.

Pentru un posesor de smartphone, una dintre cele mai mari probleme este autonomia foarte redusa a bateriei. De aici decurg o multime de neplaceri, precum goana dupa o priza libera in aeroporturi sau nevoie de a intrerupe conversatia inainte de a se termina bateria.

FlipIt este gadget-ul potrivit pentru astfel de situatii. Cu ajutorul lui se pot incarca iPod, iPhone, Blackberry, MP3 playere si orice alt dispozitiv la care poate fi atasat un cablu USB.

2011/08/31//364380-390363-flipit-cable.jpg

FlipIt castiga teren in fata altor incarcatoare portabile printr-o adevarata inovatie. Cu FlipIt iti poti incarca smartphone-ul chiar si atunci cand toate prizele sunt ocupate. Acesta are o prelungire care se introduce intre stecher si orice priza (100-240 V). Astfel, FlipIt ia electricitate de la priza respectiva, chiar daca aceasta este ocupata.

Incarcatorul USB FlipIt are o capacitate de 1000 mA, suficient pentru a „face plinul" unui iPhone, MP3 player sau oricarui alt telefon ori smartphone. Dimensiunile sale sunt de 6 x 3.3 x 1.7 centimetri, ceea ce il face la fel de usor de transportat precum o bricheta.

Pretul unui astfel de gadget este unul convenabil, de 13.99 dolari.

Citeste si Gazeta Sporturilor!

Ultimele știri