Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

FOTO! BlackPad, tableta BlackBerry, posibila lansare in noiembrie

Potrivit surselor, doua persoane care cunosc planurile companiei sustin ca BlackBerry va lansa BlackPad anul acesta pentru a concura cu iPad.

Mai intai, compania Research In Motion, cea care produce telefoanele BlackBerry, a cumparat domeniul Blackpad.com, si iata ca sambata au aparut zvonuri conform carora, RIM intentioneaza sa lanseze o tableta in noiembrie, sub aceeasi titulatura.

Desi nu se stiu foarte multe detalii, si nu exista o confirmare oficiala a RIM, sursele indica faptul ca gadgetul va dispune de un ecran tactil de 9,7 inch (ca si iPad), si va include WiFi si Bluetooth "care va permite oamenilor sa se conecteze la internet prin intermediul telefoanelor BlackBerry".

2010/08/01//88327-blackberry-blacktab3.jpg

Totusi, Bloomberg relateaza ca "device-ul nu se va putea conecta direct la reteaua celularelor, asa cum o pot face unele iPad-uri".

Nu se stie daca noul dispozitiv va rula noul sistem de operare al companiei, sau detalii despre eventuale camere video pentru conferinte sau capacitatea de stocare insa exista informatii despre pretul device-ului.

2010/08/01//88328-blackberry-blackpad-cobalt.jpg

"Pretul se va situa in jurul valorii percepute pentru iPad, care porneste de la 500 de dolari. RIM incearca doar sa obtina profit de pe urma efortului de a construi tableta, si nu sa vanda un numar mare de dispozitive", sustin sursele Bloomberg.

Zvonurile vin pe fondul unui eveniment iminent - RIM intentioneaza sa lanseze, in Statele Unite si Marea Britanie, un nou handset pe 3 august.

Sursa foto: intomobile.com

Recomandari