Căutare Live

FOTO! Dock pentru iPod dus la extrem de Jean Michel Jarre: 3,3 metri inaltime si 10.000 de wati

Ceea ce se vede in imaginile care ilustreaza acest articol este un dock de iPod dus la extrem. Este o creatie a cunoscutului Jean Michel Jarre, denumita AreoDreamOne. Dispozitivul a fost prezentat in aceasta saptamana la IFA 2011 Berlin.

Masoara 3,35 metri in inaltime si are un diametru de 41,4 centimetri, iar puterea difuzoarelor ajunge la 10.000 de wati. AreoDreamOne este dotat si cu o scara, lucru necesar pentru a ajunge in varf, acolo unde se conecteaza iPod-ul sau iPad-ul. Si alte gadget-uri pot fi conectate la acest docking station prin intermediul unui jack de 6,35 mm, sau printr-un port USB.

Este disponibil in trei culori: alb, negru sau crom si poate fi cumparat cu "modesta" suma de 400.000 de euro. Interesant este ca lista de asteptare pentru a obtine un AreoDreamOne este de sase luni, relateaza Newlaunches.com. Se vor gasi insa destui clienti ca la orice obiect ridicol de scump si fara o necesitate anume in afara celei de a se umfla in pene pentru ca au asa ceva.

Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe newlaunches.com!

sursa: antena 3

Aproape jumatate dintre aplicatiile pentru smartphone-urie au si functia de spion... Nou monitor profesional ProArt de la ASUS...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri