Galaxy S5 va veni în două variante: Prime şi Standard

Deşi este prima oară când auzim această variantă, se pare că lansarea Galaxy S5 va cuprinde două terminale, cu mici diferenţe: Prime şi Standard.

Deşi este prima oară când auzim această variantă, se pare că lansarea Galaxy S5 va cuprinde două terminale, cu mici diferenţe: Prime şi Standard.

Având în vedere că cei de la Samsung profită la maxim de brandul Galaxy şi Galaxy S, prin terminale precum Galaxy S3 Mini sau Galaxy S4 Active se pare că sunt mari şanse ca Galaxy S5 să vină din start în două variante.

Un analist “dovedit”, pe nume Ming-Chi Kuo, din cadrul KGI Securities, s-a aruncat zilele trecute la nişte afirmaţii foarte interesante vizavi de lansarea următorului vârf de gamă de la Samsung. Din punctul său de vedere, deşi până acum evenimentele de lansare pentru seria Galaxy S au inclus doar câte un terminal, 2014 va fi excepţia de la regulă. În opinia sa, în doar câteva luni vom putea achiziţiona un Galaxy S5 Prime şi un S5 Standard.

Ca diferenţe între cele două variante, S5 Prime va fi versiunea mai puternică, după cum sugerează și numele. Terminalul va include un procesor Samsung Exynos 5430 pe 32 biţi şi un display hiDPI de 5,2 inci cu o rezoluţie de 1440 x 2560 pixeli şi o densitate de 565 ppi. Versiunea Standard se va limita la un display Full HD cu o rezoluţie de 1920 x 1080 şi 423 ppi. Procesorul va fi de asemenea un downgrade şi va veni fie sub forma unui Snapdragon 800, fie a unui Exynos 5422. În rest, configuraţiile vor fi similare şi vor include 3GB RAM, o cameră frontală de 2 megapixeli şi una principala de 16 megapixeli. Bateria va fi de 2850 mAh, iar camera frontală va fi capabilă să ajute la interpretarea de gesturi realizate în aer în faţa aparatului.

Citeste AICI continuarea articolului!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri