Căutare Live

Galaxy S5 va veni în două variante: Prime şi Standard

Deşi este prima oară când auzim această variantă, se pare că lansarea Galaxy S5 va cuprinde două terminale, cu mici diferenţe: Prime şi Standard.

Deşi este prima oară când auzim această variantă, se pare că lansarea Galaxy S5 va cuprinde două terminale, cu mici diferenţe: Prime şi Standard.

Având în vedere că cei de la Samsung profită la maxim de brandul Galaxy şi Galaxy S, prin terminale precum Galaxy S3 Mini sau Galaxy S4 Active se pare că sunt mari şanse ca Galaxy S5 să vină din start în două variante.

Un analist “dovedit”, pe nume Ming-Chi Kuo, din cadrul KGI Securities, s-a aruncat zilele trecute la nişte afirmaţii foarte interesante vizavi de lansarea următorului vârf de gamă de la Samsung. Din punctul său de vedere, deşi până acum evenimentele de lansare pentru seria Galaxy S au inclus doar câte un terminal, 2014 va fi excepţia de la regulă. În opinia sa, în doar câteva luni vom putea achiziţiona un Galaxy S5 Prime şi un S5 Standard.

Ca diferenţe între cele două variante, S5 Prime va fi versiunea mai puternică, după cum sugerează și numele. Terminalul va include un procesor Samsung Exynos 5430 pe 32 biţi şi un display hiDPI de 5,2 inci cu o rezoluţie de 1440 x 2560 pixeli şi o densitate de 565 ppi. Versiunea Standard se va limita la un display Full HD cu o rezoluţie de 1920 x 1080 şi 423 ppi. Procesorul va fi de asemenea un downgrade şi va veni fie sub forma unui Snapdragon 800, fie a unui Exynos 5422. În rest, configuraţiile vor fi similare şi vor include 3GB RAM, o cameră frontală de 2 megapixeli şi una principala de 16 megapixeli. Bateria va fi de 2850 mAh, iar camera frontală va fi capabilă să ajute la interpretarea de gesturi realizate în aer în faţa aparatului.

Citeste AICI continuarea articolului!

Cum să rulezi Android pe PC, simplu şi în siguranţă... Primul update Windows 8.1 major facilitează utilizarea, în curând...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri