Gmail face schimbari pentru compunerea de emailuri

Intr-o schimbare ce pare inspirata din optiunile utilizatorilor, Google tocmai si-a modificat fereastra de compunere a unui mesaj din Gmail.

Cei de la Google rareori fac schimbari radicale legate de , motiv pentru care merita sa insistam un pic asupra elementelor care astazi nu mai sunt la fel ca ieri.

In urma cu cateva luni, pentru a compune un mesaj in Gmail gigantul din Mountain View s-a hotarat sa va ofere ceea ce pare o fereastra noua care activeaza in interiorul aceluiasi spatiu de lucru. Printr-un click, fereastra respectiva de redactare aparea in coltul din dreapta jos si, daca voiati sa accesati intre timp un email mai vechi, o puteati minimiza pentru a reveni la ea mai tarziu.

De acum inainte, pagina respectiva de creatie a unui mesaj nu va mai fi limitata ca dimensiune la coltul respectiv al ecranului. Cu un singur click pe butonul de Full Screen, din dreapta sus, o puteti mari semnificativ si aduce in mijlocul paginii de Gmail. Daca va incanta aceasta optiune, din meniul accesibil prin coltul din dreapta jos puteti fixa ca implicit acest tip de fereastra de compunere – ,,Default to Full Screen’’.

Citeste AICI continuarea articolului!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri