Google, schimbare de ultimă oră! Ce este INTERZIS

 
+2 click pentru
galerie

Google anunță o nouă schimbare. După Facebook, Google este următorul lider de piaţă care interzice reclamele pentru criptomonede şi pentru alte „produse financiare cu caracter speculativ” în cadrul platformelor de advertising, potrivit Wall Street Journal.

Google a anunţat că acestă schimbare a noilor politici va intra în vigoare în luna iunie şi se vor aplica şi în cadrul platformei Youtube. De asemenea, noile măsuri vor interzice reclamele pentru metode netradiţionale de „pariuri” pe viitoarele mişcări ale pieţei de capital, precum Forex, transmite compania.

Înainte de Google, Facebook a impus o măsură similară în data de 30 ianuarie

Google, schimbare de ultimă oră. Google interzice reclamele pentru monede digitale. Creşterea de popularitate şi de preţ a bitcoin şi a altor monede digitale a dus la o serie de înşelătorii, demarate de mai multe persoane care au utilizat reclamele şi promovarea pentru a atrage oameni în scheme frauduloase care implicau criptomonede.

         

Prin noua schimbare anunțată, Google luptă împotriva celor mai noi fraude utilizate, numite crypto-jacking – introducerea unor linii de cod în website-uri sau în reclame pentru a extrage putere de la computerele utilizatorilor care accesează aceste site-uri. Puterea sustrasă este folosită pentru a mina criptomonede.

Cuvântul mama în peste 100 de limbi de pe glob. Traducere cu Google Translate

Numai în 2017, Google a eliminat peste 130 de milioane de reclame care erau folosite de hackeri pentru a mina criptomonede: un procent foarte mic comparativ cu reclamele care rulează pe Google.

sursa: zf.ro

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE