Căutare Live

Google va scana pozele pe care le trimiți prin e-mail pentru a stopa scurgerile de informații

Încercând să protejeze interesele marilor corporații, Google a anunțat că va scana toate fotografiile atașate la e-mailuri în momentul în care sunt trimise

Încercând să protejeze interesele marilor corporații, Google a anunțat că va scana toate fotografiile atașate la e-mailuri în momentul în care sunt trimise.

Proiectele secrete ale marilor companii sunt de interes vital pentru acestea. Deși angajații legați de secretele unor corporații se află sub un NDA (Non Disclosure Agreement), prea puțini țin cont de acest document atunci când sunt presați din afară, sunt cumpărați sau au de reglat anumite conturi cu alți angajați. Un singur e-mail trimis cu o serie de fotografii compromițătoare este destul ca o companie să se prăbușească. Din acest motiv, Google a lansat proiectul DLP sau Data Loss Prevention.

Prin această inițiativă gigantul american dorește să aibă grijă că nu vor mai avea loc scurgeri de informații secrete, care să pună marile companii în situații delicate. Google va folosi un algoritm avansat împreună un soft de recunoaștere a literelor, care să garanteze că imaginile trimise prin mail nu conțin informații secrete precum parole sau coduri numerice personale.

Află cum funcționează exact sistemul Data Loss Prevention și de unde îl poți descărca

Habar nu aveai cât este de simplu! Aşa ELIMINI ZGÂRIETURILE de pe TELEFON sau TABLETĂ... Calculul care te va speria! Câte zile pe an petrec, în medie, utilizatorii de smartphone-uri cu ochii pe aparat. Ție cât...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri