Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

HTC lanseaza Sensation XL un smartphone cu super-sunet de la Beats Audio

HTC Corporation a lansat astazi HTC Sensation XL cu Beats Audio integrat, un smartphone rezultat in urma noului parteneriat dintre HTC si Beats. Terminalul dispune de un ecran de 4,7 inch si are o grosime de doar 9,9 milimetri. HTC Sensation XL are un sistem audio ieșit din comun, se lauda cei de la HTC, cu un reglaj audio unic realizat de Beats.De asemenea, utilizatorii pot sa trimita prietenilor prin SMS, e-mail sau prin intermediul profilului de Facebook recomandari muzicale si informatii despre piese. Pentru a seta alerta audio potrivita unui ton de apel sau mesaj de la prieteni si familie, se poate utiliza setarea de ajustare a sunetelor pentru editarea unei melodie si adaugarea ei la profilului prietenilor.

Telefonul HTC Sensation XL integreaza HTC Watch, aplicatie si serviciu care pune la dispozitia utilizatorilor o intreaga colecție cu ultimele aparitii premium din zona filmelor si a show-urilor TV. HTC Watch utilizeaza o tehnologie progresiva de download care face posibila vizionarea videoclipurilor fara a astepta sa se termine descarcarea unui fisier foarte mare.

Telefonul HTC Sensation XL are o camera foto de 8 megapixeli, cu un obiectiv f/2.2, de 28 mm superangular si sensor BSI pentru a cuprinde cadre mai largi in fiecare imagine capturata si pentru rezultate mai bune in conditii slabe de iluminare.

HTC Sensation XL va fi disponibil in principalele piete din zona EMEA si Asia incepand cu luna noiembrie. De asemenea, in zona EMEA, HTC va oferi un pachet editie limitata care include editia speciala a castilor Beats Solo.

Recomandari