Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Iti iei iPad? Ia-ti si carcasa pentru el!

Cum era si firesc, odata cu aparitia iPad-ului, o gramada de gadgeturi au inceput sau incep sa-i dea tarcoale Regelui. De aceasta data, cei de la I-nique, companie specializata in carcase si suporturi pentru gadgeturi, va iesi pe piata, de la finalul acestei luni, cu un suport pentru cei care nu vor sa-si tina uriasul gadget in brate.

Tuffer-Luv Bi-Axis Case se cheama carcasa/suportul oferit de I-nique detinatorilor de iPad, iar pretul va fi de aproximativ 50 de euro. Incepand cu 31 mai, suportul va intra la vanzare pe site-ul amazon.com.

Ce stie insa sa faca suportul pentru cei care nu au chef sa stea cu iPad-ul in brate si prefera sa urmareasca un film sau altceva dintr-o pozitie fixa?

Creat din piele dura de tip Napa, carcasa pentru iPad se poate transforma in suport pentru gadget, cu 6 unghiuri de suport, unul pe verticala si 5 pe orizontala (cu inclinatii de la 20 la 70 de grade), la diferite inclinatii.

La final, dupa ce-ai terminat vizionarea si vrei sa pleci cu iPad-ul dupa tine, suportul de piele dura iti va proteja perfect gadgetul Apple.

foto: i-nique.com