Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lumix FX90, camera foto cu cu conexiune WiFi si conectare la Facebook!

Panasonic arunca pe piata o camera foto compacta, cu ecran tactil, care se poate conecta la internet, prin tehnologie WiFi: FX90. Pentru a accesa rapid conexiunea la Internet, camera este prevazuta cu un buton dedicat.Functia Face Recognition permite camerei sa recunoasca chipurile pre-inregistrate in memorie, sa focalizeze pe fata recunoscuta si sa configureze adecvat expunerea, afisand in acelasi timp pe ecran numele persoanei.

Prezent la toate modelele Panasonic din ultimii ani, modul iA (Intelligent Auto) vine cu o noutate pentru DMC-FX90: Active Mode, pe modul video. Acesta permite stabilizarea imaginii in cursul inregistrarilor video cand obiectivul este foarte deschis iar filmarea se face din mers. Modul Motion Deblur este incorporat pentru a preveni blurarea imaginii din cauza miscarii subiectului.

Panasonic lanseaza totodata serviciul numit Lumix Club. Posesorul unui asemenea cont poate agrega toate informatiile personale de conectare la retelele sociale in acelasi loc. De asemenea, producatorul japonez ofera gratuit aplicatia numita Lumix Link, atat pentru iPhone-uri cat si pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Activand Lumix Link si conectandu-se la Lumix Club de pe telefonul mobil sau de pe computer, utilizatorii pot incarca imagini si inregistrari video surprinse cu FX90, prin reteaua mobila.

Citeste si jurnalul.ro!

Recomandari