MacBook Air, un netbook cu aer de iPad

In timp ce unii jura ca este ca un iPad cu tastatura, altii sustin cu tarie ca este doar un netbook si nimic mai mult. Cert este ca noul MacBook Air de la Apple are cu ce impresiona.

Primul lucru pe care il observi la MacBook Air este calitatea finisajelor, greutatea si dimensiunea foarte mica, ceea ce il fac ideal la capitolul portabilitate. In ciuda acestui lucru, bateria te tine pana la 7 ore pe WiFi!

2010/10/31//135790-netbook.jpg

Cea mai importanta trasatura la netbook-ul de care vorbim ramane stocarea informatiilor pe memorii flash. In mod normal, memoria flash este stocata pe dispozitive de marimea unui hard-drive tipic. MacBook Air insa a luat doar chipurile flash, fara "carcasa", eliberand spatiu pentru o baterie puternica.

Pe langa aceste lucruri, MacBook Air vine cu tehnologia Multi-Touch pe un trackpad subtire, aproape invizibil. In acest sens, poti face aproape orice - poti "ciupi" o imagine, poti sa o maresti sau sa o micsorezi, sa o rotesti sau sa o muti dintr-o parte a ecranului in alta.

2010/10/31//135791-hands.jpg

Ecranul de 11 inchi are o rezolutie incredibila, potrivita unuia de 13 inchi.

Momentan, MacBook Air costa 999$.

sursa foto: apple.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri