Căutare Live

Microsoft continuă să ofere suport pentru Windows XP, pe bani mulţi

Cei pentru care banii nu sunt o problemă pot să profite în continuare de suport pentru Windows XP de la Microsoft, pentru un preţ generos.

Cei pentru care banii nu sunt o problemă pot să profite în continuare de suport pentru Windows XP de la Microsoft, pentru un preţ generos.

Dezbatem de foarte mult încheierea suportului oficial al Microsoft pentru Windows XP, iar la începutul săptămânii trecute anunţul s-a şi materializat. Se pare însă că acest eveniment, înfăţişat de câţiva ani ca fiind radical, în realitate este destul de flexibil. Mai precis, oficialii gigantului din Redmond au încetat oferirea de actualizări doar pentru marea masă a utilizatorilor.

Dacă vă aflaţi la conducerea unei instituţii sau a unei companii, puteţi negocia fără probleme un contract prin care să primiţi în continuare update-urile de securitate atât de importante.

Pe termen lung, toate companiile şi instituţiile de la nivel global vor face tranziţia de la Windows XP la Windows 7 sau Windows 8. Până atunci, însă, pentru suma potrivită, se pare că Microsoft nu vă lasă la greu. Mai mult decât atât, preţul practicat pentru suplimentarea perioadei de suport pentru Windows XP a beneficiat chiar de o reducere.

Citeste AICI continuarea articolului!

Test de anduranţă: Galaxy S5 vs HTC One M8 vs iPhone 5S vs Nexus 5... Sigur ţi-ai dori şi tu aşa ceva! A apărut patul care se face singur după ce te trezeşti...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri