Căutare Live

Noile MacBook Air din 2013 raman fara imagine. Sa fie Intel de vina?

Dotate cu cele mai noi procesoare Intel Haswell, MacBook Air-urile lansate in urma cu aproximativ doua luni se pare ca au multe neajunsuri.

Nu sunt primele de hardware/software, sunt insa primele sisteme portabile dotate cu Intel Haswell care reusesc sa-si dezamageasca utilizatorii.

Un MacBook Air reprezinta o investitie foarte mare in comparatie cu un notebook obisnuit si, chiar daca ultima serie nu are linii de design diferite fata de ceea ce gasim pe piata, cele mai noi procesorare Intel Haswell reprezinta un motiv suficient de important pentru achizitie. Fara un avantaj semnificativ de performanta in comparatie cu modele cu Ivy Bridge, noile ultraportabile de la Apple promit niste cresteri considerabile de autonomie.

Problemele au inceput la scurt timp dupa lansare, cand forumurile Apple au fost asaltate de utilizatori care sesizau probleme cu conexiuni WiFi instabile. Al doilea set de plangeri a venit de la un grup semnificativ de posesori de Air – la vizualizarea unui film sau clip pe YouTube, apareau variatii arbitrare de volum. Cele doua probleme de mai sus se pare ca s-au rezolvat partial prin actualizari de software, insa cel mai recent scenariu este un pic mai grav.

Fara a intra in sleep si fara a se inchide complet, atat MacBook Air-urile de 11 cat si cele de 13 inci isi inchid ecranul de parca cineva le-ar taia alimentarea. Desi fenomenul se petrece mai des pe baterie, cativa utilizatori au descris instante similare cu notebook-ul legat la priza.

Citeste AICI continuarea articolului!

Windows 8.1 Enterprise Preview este disponibil pentru downlod gratuit... Au aparut la vanzare primele carcase pentru iPhone 5C...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri