Nokia Lumia 1820 va fi primul Windows Phone cu rezoluţie 2K

Cu toate că piaţa pare saturată de modele recente de Windows Phone, Nokia lucrează intens la următorul vârf de gamă cu numele de Lumia 1820.

Cu toate că piaţa pare saturată de modele recente de Windows Phone, Nokia lucrează intens la următorul vârf de gamă cu numele de Lumia 1820.

Deşi este greu de aproximat la această oră ce vom vedea la MWC 2014, cu siguranţă va fi vorba de câteva zeci, dacă nu sute de terminale care merită băgate în seamă. Pentru că din acea listă fabuloasă o serie de zvonuri erau inevitabile, de această dată facem referire la un nou vârf de gamă de la Nokia care are mari şanse să vadă lumina reflectoarelor la Barcelona.

Intitulat Nokia Lumia 1820, acest aparat va reprezenta primul Windows Phone care va face tranziţia la un panou a cărui rezoluţie sare peste Full HD până la QHD – 2560 x 1440. Cu o diagonală a ecranului de 5,2 inci, respectiva creaţie va folosi pentru procesare un Snapdragon 805, cel mai recent şi performant SoC al celor ce la Qualcomm. Bateria se vehiculează a fi de 3400 mAh, suficientă pentru o zi departe de priză.

Citeste AICI continuarea articolului!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri