Noul Nokia E6 a ajuns si in Romania!

Cu ecran tactil si tastatura qwerty, E6 este un smartphone business, succesor al modelelor E71 si E72, care beneficiaza de up-date al sistemului de operare Symbina, sub numele Anna.

Pentru utilizatorii business, Nokia E6 ofera acces direct, securizat si in timp real la sistemele companiei prin intermediul Mail for Exchange si Microsoft Communicator Mobile. Functii suplimentare Microsoft includ suport pentru Mail for Exchange, cu criptare si autentificare.

Terminalul ofera notificari in timp real pentru retelele de socializare pe ecranul principal (rezolutie 640 x 480 pixels, 2.4 inci). Capacitatea de stocare interna este de 8GB, la care se adauga un card microSD. Camera foto are o rezolutie de 8MP, procesorul ARM este la 600MHz iar memoria RAM se ridica la 256MB.

Actualizarea sistemului OS mai aduce: o viteza mai mare la browsing, servicii Ovi Map imbunatatite. Inginerii au ales pentru constructia terminalului sticla si otel.

La liber, E6 poate fi achizitionat la un pret estimativ de 400 euro.

Citeste si Jurnalul National!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri