Românii de care suntem mândri! Așa arată smartphone-ul românesc care SPULBERĂ orice concurență!

 
+2 click pentru
galerie

Visual Fan a anunțat că viitorul său telefon Allview va veni cu anumite funcționalități bazate pe inteligență artificială. Și nici nu va avea margini prea evidente.

În urmă cu două luni, Visual Fan anunța că pregătește un telefon Allview special: anumite caracteristici ale sale sunt dezvoltate în România, de-o echipă locală de ingineri. Acum, compania vine cu informații suplimentare.

X4 Soul Infinity, noul flagship Allview, ar fi primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice inteligenței artificiale. Echipa brașoveană lucrează de peste un an la dezvoltarea unei platforme AI și la definitivarea unor caracteristici hardware și software care vor concura în segmentul premium.

Noul smartphone va fi lansat în toamnă și va avea, înainte de toate, un ecran cu raport de aspect 18:9 (la fel ca LG G6 sau LG V30). Diagonala va fi de 5,7 inci, iar raportul dintre dimensiunea ecranului și mărimea dispozitivului este de aproape 80%. Odată cu telefonul vor fi disponibile carcase dezvoltate cu ajutorul IML Art Technology.

Vezi toate detaliile despre telefonul gândit la Brașov!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe