Samsung Wave 3, Wave M si Wave Y - trei noi telefoane cu SO Bada 2.0

Samsung a anuntat trei noi telefoane inteligente, care utilizeaza sistemul de operare Bada 2.0, proprietatea companiei sud-coreene. Cel mai important dintre cele trei este Wave 3, al doilea este Wave M si al treilea – Wave Y, pentru piata entry-level.

Wave 3 dispune de un display Super AMOLED de 4 inch (480 x 800 pixeli), procesor de 1.4 Ghz, camera VGA frontala si una de 5 megapixeli in partea din spate, cu autofocus si blitz LED, care poate inregistra clipuri video HD la 720p. De asemenea, Wave 3 mai are radio FM, GPS, WiFi, Bluetooth 3.0 si suport 3.5G. Memoria interna este de 3GB, fiind prezent si un slot de card microSD, ce o poate extinde pana la 32GB. Totul este „impachetat" intr-o carcasa metalica cu grosimea de 9.9 milimetri, din aluminiu anodizat.

Wave M (M = magical) este primul terminal Samsung care vine cu serviciul de mesagerie ChatON, recent anuntat. Telefonul are un ecran TFT LCD de 3.65 inch (320 x 480 pixeli), camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz, capabila sa inregistreze clipuri video QVGA, o a doua camera frontala pentru apeluri video, radio FM, GPS, WiFi, Bluetooth 3.0 si suport 3.5G, plus un slot de microSD cu card de 2GB inclus.

Samsung Wave Y (Y = young), dispune de un touchscreen de 3.2 inch, procesor de 832MHz, camera de 2MP, WiFi, Bluetooth 3.0, ChatON, Social Hub. Si acest telefon are carcasa metalica.

Deocamdata nu pot fi cumparate, insa toate cele trei telefoane vor putea fi admirate la expozitia IFA 2011 (Internationale Funkausstellung Berlin), care va ave loc intre 2 si 7 septembrie.

sursa: antena3

foto: samsung tomorrow

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri