Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Studiu: Aproape nimeni nu-si doreste un BlackBerry

Un nou studiu publicat azi confirma popularitatea infima de care dau dovada terminalele cu BlackBerry in comparatie cu cele cu Android sau iOS.

Ieri aflam ca 83% dintre oamenii intervievati in cadrul unui studiu recent nu au avut nici cea mai vaga ideea ca sau terminale bazate pe noua platforma precum . Din acelasi amalgam de cetateni, doar 6 procente si-au exprimat entuziasmul pentru noile produse, afirmand cu zambetul pe buze ca urmatorul lor telefon inteligent va fi tot iPhone.

In cazul in care nu si-a revenit inca din infrangerea de ieri, BlackBerry mai primeste si azi o lovitura semnificativa. Un studiu al companiei Raymond James, realizat pe un esantion semnificativ de prospecti clienti de smartphone, a inclus o intrebare simpla. ,,Ce tip de terminal nu ti-ai achizitiona sub nici o forma in viitorul apropiat?” Raspunsurile oferite de participanti au fost simple si subiect. Dupa cum v-ati astepta, sunt multi care nu-si doresc un iPhone (19,7%) si un pic mai multi care nu-si doresc un terminal cu Android (31,3%). Daca valorile enumerate deja par mari, mai aveti in vedere un lucru. Reticenta extrema fata de smartphone-urile cu BlackBerry s-a masurat in 71,4 procente dintre participantii la studiu care au spus ca nu si-ar cumpara un astfel de aparat.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari