Căutare Live

Ultrabook Samsung – actualizare pe Seria 9

Ultrabook-urile vor fi dovada unui succes perpetuu in conditiile in care, de la an la an, un ultrabook Samsung va avea variatii minime de design si actualizari de procesor.

Ultrabook-urile din sunt considerate varful de gama la capitolul notebook-uri al producatorului coreean. Arata impecabil si reusesc in acelasi timp sa nu te puna sa faci un compromis la capitolul specficatii interne.

Cel mai nou ultrabook Samsung din categoaria premium poarta numele de NP900X3E-A02US si este construit in jurul unui panou de 13,3 inci cu o rezolutie impresionanta de 1920 x 1080 pixeli. Pe partea de configuratie interna, centrul intregii afaceri vine sub forma unui procesor Intel Core i7 de ultima generatie, ajutat de 4GB de memorie RAM si de un SSD ultra rapid de 256GB. Precum in cazul oricaror configuratii high end, centrul afacerii este panoul de inalta calitate si definitie dotat cu SuperBright. Acesta din urma este numele unei tehnologii capabile sa impinga o cantitate luminoasa de 300 niti, fara sa deformeze imaginea afisata. In rest, vorbim de prezenta unui webcam de 1,3 megapixeli, de conectivitate 802.11a/b/g/n si de o greutate de invidiat de doar 1,16 Kg.

Citeste AICI continuarea articolului!

Studiu: Aproape nimeni nu-si doreste un BlackBerry... Google Inactive Account Manager – Ce faci cu datele tale dupa deces?...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri