Un nou incarcator a explodat, de aceasta data e de iPad. Era original!

Un individ a fost trimis in capatul celalalt al camerei de un incarcator de iPad care a explodat zilele trecute in Liverpool.

Era original. Cu toate ca cele mai multe cazuri de incarcatoare explozive sesizate in ultimele luni , se pare insa ca nici cele originale, achizitionate dintr-un Apple Store, nu va scapa de pericol. Asadar, nu e vorba doar de surse ieftine de incarcare.

In cea mai recenta poveste cu , un tanar de 34 de ani a fost aruncat in capatul celalalt al camerei in timp ce incerca sa-si scoata iPad-ul de la incarcat. ,,A fost o bubuitura puternica si m-a aruncat dincolo de camera. Eram in soc. Am ras isteric aproximativ 2 minute. A fost un soc agresiv, ca mi s-a dus pe toata mana. Mama mea a intrat in panica si Chloe a inceput sa planga. In 9 cazuri din 10, Chloe s-ar fi dus dupa el, cred ca ar fi omorat-o.” Desi a suferit un soc destul de puternic, Tim Gillooley era bucuros ca el a ,,beneficiat” de acest dezastru si nu fiica sa de 8 ani, context in care evenimentul s-ar fi putut reflecta intr-un deces.

Citeste AICI continuarea articolului!

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri