Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Vine vara, mitraliaza-te cu....apa!

In sfarsit, s-a inventat Kalasnikovul pe care-l asteptai de cand lumea: unul mai usor, transparent si cu care-ti mitraliezi dusmanii timp de un minut, fara incetare. Si n-ai nevoie decat de patru baterii AA pentru a-ti vedea inamicii doborati la pamant, cu apa curgandu-le siroaie pe corp.

Asta fiindca a aparut pe piata cea mai performanta mitraliera de apa din lume, excelenta pentru o batalie amicala intre prieteni, in lunile calduroase de vara.

Saturator AK-47 Aqua Fire este arma potrivita de joaca nu numai pentru barbatii care si-au dorit dintotdeauna sa tina in mana o replica, fie chiar de jucarie, a unul model adevarat Kalasnikov, dar si pentru copii sau tineri.

Mitraliera cu apa are un corp transparent, prin care se vad toate maruntaiele care pun in actiune un jet de apa care este aruncat cu putere in inamici timp de 60 de secunde, doar printr-o simpla apasare de buton. Sau, mai barbateste, de tragaci.

Minunea arunca patru jeturi de apa pe secunda, avand un buton prin care reincarcarea bazinului de 300 de ml se face foarte rapid. Functioneaza cu ajutorul a patru baterii de tip AA.

Saturator AK-47 este ca dimenisiuni la jumatate din fratele sau mare si cu adevarat periculos, mitraliera AK-47. Bine ca asemanarile se opresc aici.

Cost: 24 euro, comenzi online la www.iwoot.com