Căutare Live

Greutatea ideala în funcție de înălțime și sex. Află dacă ai prea multe sau prea puține kg

Greutatea ideala in functie de inaltime si sex. Afla daca ai prea multe sau prea putine kg, ținand cont de inaltimea pe care o ai si de sex. Afla ce spun specialistii despre greutatea idela. Consulta tabelul pentru a afla ce greunate normala fizica trebuie sa ai.

Greutatea ideala în funcție de înălțime și sex. Află dacă ai prea multe sau prea puține kg, ținând cont de înălțimea pe care o ai și de sex. Află ce spun specialiștii despre greutatea idelă. Consultă tabelul pentru a afla ce greunate normală fizică trebuie să ai.

Dacă niciodată n-ai fost mulțumit cu greutatea pe care o ai, uneori ai vrut să să fii mai slab, alteori cu câteva kg în puls și te-ai gândit care ar fi greutatea ta ideala, noi îți orefrim răspunsul. Pentru o greutate ideală trebuie să luăm în considerare doi factori importanți: înălțimea și sexul. Greutatea ideală la femei și greutatea ideala la bărbați este diferită chiar dacă aceștia au aceeași înălține.

Cum a slăbit Lidia Fecioru. Ceaiul care i-a adus o siluetă de invidiat

Află dacă te încadrezi în limitele normale ori dacă ai nevoie de o cură de slăbire.
Obezitatea este principala cauză a numeroase maladii cu care se confruntă omenirea, iar studiile arată că inclusiv pierderea a doar 4-5 kilograme îmbunătăţeşte semnificativ nivelul de colesterol şi valorile tensiunii arteriale. Ţine minte că obezitatea creşte riscul de boli de inimă, diabet de tip 2, hipertensiune arterială şi osteoartrită!

Ce dietă de îngrășare trebuie să urmezi dacă ești extrem de slab! Un interviu în care vei afla toate detaliile

Consultă tabelul cu greutatea ideală în funție de înălțime și sex

Greutatea ideală în funție de înălțime și sex

Greutatea ideala în funcție de înălțime și sex. Află dacă ai prea multe sau prea puține kg

Te pregătești pentru un city break sau o excursie? 6 trucuri să-ți faci eficient bagajul, în ton cu vremea... Tu știai? Legătura dintre alimentație și depresie este una neașteptată...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x