Căutare Live

Ai de gând să faci plajă? Uite ce trebuie să faci, ca să nu îţi apară pete pe piele!

În sezonul cald, trebuie să avem mare grijă atunci când ne expunem la soare, dacă nu vrem să ne apară pete la nivelul pielii.

În sezonul cald, trebuie să avem mare grijă atunci când ne expunem la soare, dacă nu vrem să ne apară pete la nivelul pielii.

Specialiştii avertizează că folosirea cremelor cu factor de protecţie solară nu este întotdeauna suficientă pentru prevenirea apariţiei petelor depigmentate ale pielii.

Este foarte importantă modalitatea de aplicare a cremelor, dar şi evitarea expunerii la soare pentru a ne proteja pielea împotriva cancerului.

Cele mai tari trucuri un bronz sănătos şi durabil! Uită de cremele autobronzante

Ai mare grijă să te protejezi

Specialistul Dana Miricioiu a fost invitată în platoul "Star Matinal", de la Antena Stars, şi a explicat cum se pot elimina aceste pete de piele, dar şi cum se poate evita apariţia lor.

Urmăreşte atent materialul video pentru a te proteja corect de soare.

De ce să folosim periuţa de dinţi electrică?... Scapă de părul inestetic din zonele vizibile fără durere, în mod natural! Ai nevoie de două ingrediente banale...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri