Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ce s-a întâmplat cu oamenii injectați cu „cel mai promițător” vaccin pentru COVID-19! Adevărul, dezvăluit! „Unii au avut aceste reacții adverse”

Unul dintre cele mai promițătoare vaccinuri aflate în pregătire, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus (COVID-19), le-a provocat reacții adverse unor voluntari.

Ce s-a întâmplat cu oamenii injectați cu „cel mai promițător” vaccin pentru COVID-19! Adevărul, dezvăluit! „Unii au avut aceste reacții adverse”

profimediaimages.ro

Miercuri, compania Moderna a anunțat că vaccinul pe care îl are în pregătire, pentru COVID-19, ar avea succes, deoarece generează răspuns din partea sistemului imunitar, la toți cei 45 de voluntari care au participat la testare.

Deși vaccinul pentru coronavirus nu a generat reacții adverse severe, peste o jumătate dintre voluntari s-au confruntat cu oboseală, febră, frisoane, dureri musculare ori în punctul în care au fost injectați.

Ce au în comun persoanele care mor de COVID-19. Un om de știință, descoperire înfiorătoare: „Este foarte clar!”

Se pare că aceste reacții adverse au apărut mai ales după injectarea celei de-a doua doze de vaccin pentru coronavirus și mai ales la voluntarii care au primit cea mai mare doză.

Lista organelor pe care le atacă COVID-19, dezvăluită de specialiști! Cum poate face ravagii în organism. „NU este doar un virus respirator”

Compania Moderna din Statele Unite ale Americii va începe, în această lună, să testeze vaccinul pentru coronavirus pe 30.000 de persoane.

Între timp, și alți cercetători din întreaga lume încearcă să descopere un vaccin, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus, ce a ucis aproape 600.000 de oameni la nivel mondial, din luna ianuarie și până în prezent.

Recomandari