Ce s-a întâmplat cu oamenii injectați cu „cel mai promițător” vaccin pentru COVID-19! Adevărul, dezvăluit! „Unii au avut aceste reacții adverse”

Unul dintre cele mai promițătoare vaccinuri aflate în pregătire, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus (COVID-19), le-a provocat reacții adverse unor voluntari.

Ce s-a întâmplat cu oamenii injectați cu „cel mai promițător” vaccin pentru COVID-19! Adevărul, dezvăluit! „Unii au avut aceste reacții adverse”

profimediaimages.ro

Miercuri, compania Moderna a anunțat că vaccinul pe care îl are în pregătire, pentru COVID-19, ar avea succes, deoarece generează răspuns din partea sistemului imunitar, la toți cei 45 de voluntari care au participat la testare.

Deși vaccinul pentru coronavirus nu a generat reacții adverse severe, peste o jumătate dintre voluntari s-au confruntat cu oboseală, febră, frisoane, dureri musculare ori în punctul în care au fost injectați.

Ce au în comun persoanele care mor de COVID-19. Un om de știință, descoperire înfiorătoare: „Este foarte clar!”

Se pare că aceste reacții adverse au apărut mai ales după injectarea celei de-a doua doze de vaccin pentru coronavirus și mai ales la voluntarii care au primit cea mai mare doză.

Lista organelor pe care le atacă COVID-19, dezvăluită de specialiști! Cum poate face ravagii în organism. „NU este doar un virus respirator”

Compania Moderna din Statele Unite ale Americii va începe, în această lună, să testeze vaccinul pentru coronavirus pe 30.000 de persoane.

Între timp, și alți cercetători din întreaga lume încearcă să descopere un vaccin, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus, ce a ucis aproape 600.000 de oameni la nivel mondial, din luna ianuarie și până în prezent.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri