Căutare Live

Truc important, dezvăluit de cercetători! Cum îți dai seama dacă ți-ai pierdut mirosul și gustul pentru că ai COVID-19 sau pentru că ai răcit

Modul în care îți poți da seama dacă ți-ai pierdut mirosul sau gustul din cauza infectării cu noul coronavirus sau din cauza unei răceli a fost dezvăluit de o echipă de cercetători din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Truc important, dezvăluit de cercetători! Cum îți dai seama dacă ți-ai pierdut mirosul și gustul pentru că ai COVID-19 sau pentru că ai răcit

Pierderea mirosului sau gustului face parte din lista simptomelor date de COVID-19, la fel ca febra și tusea. Însă, pierderea celor două simțuri ar putea indica și o simplă răceală.

Cercetătorii de la Universitatea din Anglia de Est au dezvăluit cum se poate face diferența între COVID-19 și răceală, la apariția acestui simptom.

Potrivit cercetătorilor, persoanele care au COVID-19 și simt o pierdere a mirosului sau gustului nu tind să aibă și nas curgător sau înfundat și pot respira normal.

Alertă, de la doctori! O nouă tulpină de coronavirus se răspândește în Europa! Ce se întâmplă dacă te infectezi cu ea. „Este de 10 ori mai periculoasă!”

În plus, persoanele care au COVID-19 și o pierdere a mirosului nu mai pot face diferența între gustul amar și cel dulce –distincție pe care persoanele care au o simplă răceală o pot face.

Răsturnare de situație colosală! Cercetătorii americani și israelieni, studiu bombă! Cum s-ar transmite coronavirusul, de fapt! „Acolo era cea mai mare concentrație!”

Pentru a ajunge la aceste concluzii, cercetătorii au făcut teste pe un eșantion format din 30 de persoane – 10 sănătoase, 10 cu COVID-19 și alte 10 cu o simplă răceală.

De ce ar trebui să porți mască, atunci când folosești o toaletă publică. Cât de ușor se transmite coronavirusul, în astfel de locuri! Video

Profesorul Carl Philpott, care a condus studiul, le rrecomandă celor care sunt îngrijorați că și-au pierdut simțul mirosului sau al gustului să facă un test acasă, folosind gusuri puternice, precum cel de usturoi, lămâie și cafea.

Totuși, profesorul a atras atenția că persoanele care suspectează că s-au infectat cu noul coronavirus ar trebui să facă testele necesare și să respecte măsurile de siguranță.

Când începe vaccinarea în masă împotriva Covid-19! Avertismentul lui Virgil Musta: „Să nu ne trezim cu efecte adverse se... Ce este anemia și cum putem să o prevenim prin alimentație corespunzătoare...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri