Truc important, dezvăluit de cercetători! Cum îți dai seama dacă ți-ai pierdut mirosul și gustul pentru că ai COVID-19 sau pentru că ai răcit

Modul în care îți poți da seama dacă ți-ai pierdut mirosul sau gustul din cauza infectării cu noul coronavirus sau din cauza unei răceli a fost dezvăluit de o echipă de cercetători din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Truc important, dezvăluit de cercetători! Cum îți dai seama dacă ți-ai pierdut mirosul și gustul pentru că ai COVID-19 sau pentru că ai răcit

Pierderea mirosului sau gustului face parte din lista simptomelor date de COVID-19, la fel ca febra și tusea. Însă, pierderea celor două simțuri ar putea indica și o simplă răceală.

Cercetătorii de la Universitatea din Anglia de Est au dezvăluit cum se poate face diferența între COVID-19 și răceală, la apariția acestui simptom.

Potrivit cercetătorilor, persoanele care au COVID-19 și simt o pierdere a mirosului sau gustului nu tind să aibă și nas curgător sau înfundat și pot respira normal.

Alertă, de la doctori! O nouă tulpină de coronavirus se răspândește în Europa! Ce se întâmplă dacă te infectezi cu ea. „Este de 10 ori mai periculoasă!”

În plus, persoanele care au COVID-19 și o pierdere a mirosului nu mai pot face diferența între gustul amar și cel dulce –distincție pe care persoanele care au o simplă răceală o pot face.

Răsturnare de situație colosală! Cercetătorii americani și israelieni, studiu bombă! Cum s-ar transmite coronavirusul, de fapt! „Acolo era cea mai mare concentrație!”

Pentru a ajunge la aceste concluzii, cercetătorii au făcut teste pe un eșantion format din 30 de persoane – 10 sănătoase, 10 cu COVID-19 și alte 10 cu o simplă răceală.

De ce ar trebui să porți mască, atunci când folosești o toaletă publică. Cât de ușor se transmite coronavirusul, în astfel de locuri! Video

Profesorul Carl Philpott, care a condus studiul, le rrecomandă celor care sunt îngrijorați că și-au pierdut simțul mirosului sau al gustului să facă un test acasă, folosind gusuri puternice, precum cel de usturoi, lămâie și cafea.

Totuși, profesorul a atras atenția că persoanele care suspectează că s-au infectat cu noul coronavirus ar trebui să facă testele necesare și să respecte măsurile de siguranță.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri