Antena Căutare

Cum scăpăm de vergeturi? Sfaturile medicilor despre tratament

Ne alegem cu ele din cauza slăbitului brusc, a îngrăşării sau a sarcinii. Vorbim de vergeturi, un subiect interesant pentru toate femeile. Ce variante de tratamente există? Specialiştii recomandă câteva remedii contra vergeturilor: de la creme, terapii cu plasmă şi seruri îmbogaţite cu colagen, până la operaţii şi tatuaje.

Ne alegem cu ele din cauza slăbitului brusc, a îngrăşării sau a sarcinii. Vorbim de vergeturi, un subiect interesant pentru toate femeile. Ce variante de tratamente există?

Specialiştii recomandă câteva remedii contra vergeturilor: de la creme, terapii cu plasmă şi seruri îmbogaţite cu colagen, până la operaţii şi tatuaje.

Citește și: Consumă alimente bogate în colagen pentru a avea articulații sănătoase

"Când tratam aceste vergeturi trebuie sa mergem spre metode care refac structura tegumentului si il ajuta pe acesta sa refaca toate straturile sale in arhitectonica cea mai corecta si il ajuta sa produca mai ales ceea ce este in cantitate mai necesara - elasten, colagen", explică o cosmeticiană.

Recomandat este să mergeţi la medicul dermatolog. El vă va spune care e cea mai buna soluţie pentru pielea voastră

Veninul de albine te salvează! Iată proprietățile și beneficiile acestui leac minune!... Dieta cu suc de roșii: De ce e bine să bei zilnic un pahar cu suc de roșii...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x