Antena Căutare

Dieta cu lămâie. Dai jos toată grăsimea de pe burtă în șapte zile!

Esti pregatit sa tii dieta cu lamaie? Te va ajuta să dai jos grăsimea de pe burtă în șapte zile.

DIETA CU LĂMÂIE este una dintre cele mai eficiente, mai ales că are capacitatea de a elimina grăsimea de pe burtă, cea care se înlătură cel mai greu.

În plus, dieta cu lămâie detoxifiază organismul și te ajută să te eliberezi de senzaţia de foame pe care o ai atunci când ești la dietă.

Șapte principii de respectat în dieta cu lămâie

1. Dimineaţa, imediat ce te-ai trezit, bea un pahar cu apă călduţă în care în prealabil ai stors zeama de la o lămâie. Nu mânca şi nu bea nimic timp de jumătate de oră, pentru ca lămâia să-şi facă efectul. Pe parcursul zilei, bea 2 litri de apă şi mănâncă doar alimente naturale.

2. Pe parcursul acestei săptămâni, mănâncă zilnic 5 fructe şi legume, privilegiindu-le pe acelea care au un conţinut bogat în vitamina C (portocale, grepfrut, kiwi, ardei, morcov, conopidă, legume cu frunze verzi). Asezonează salatele de legume cu zeamă de lămâie.

3. Consumă alimente cu un indice glicemic scăzut. Acestea vor încetini trecerea zahărului în sânge şi nu vei simţi nevoia de dulciuri.

4. Dacă totuşi simţi nevoia să consumi ceva dulce, apelează cu încredere la fructele uscate. Zahărul din dulciuri va determina creşterea insulinei în corp, ceea ce va duce la stocarea grăsimilor şi, deci, la compromiterea rezultatelor dietei tale.

5: Consumă grăsimi bune, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin sau peştele gras, şi evită carnea roşie.

6: Găteşte-ţi feluri de mâncare sănătoase, prepară-ţi sucuri de fructe naturale şi consumă pâine integrală, cereale integrale, orez şi paste.

7: Nu mânca pe fugă! Mâncatul pe fugă încetineşte digestia, ceea ce va stimula stocarea grăsimilor, deci creşterea în greutate.

Dieta cu lămâie: avantaje şi dezavantaje

Ca orice dietă, şi aceasta are atât puncte forte, cât şi puncte slabe. Din prima categorie menţionăm faptul că această dietă elimină toxinele, ajută procesul de digestie, asigură un aport de vitamine corespunzător şi nu este dăunătoare sănătăţii. Dieta cu lămâie te ajută să elimini grăsimile de pe abdomen și să obții talia de viespe mult-visată.

Dacă urmezi dieta cu lămâie, ai șanse să slăbești 5 kilograme într-o săptămână. Punctul slab al dietei este că aceasta nu se adresează persoanelor cu probleme digestive ori renale.

sursă

4 moduri prin care elimini toxinele din corp. Înfometarea este unul dintre ele... Capitala va avea în 2024 un nou spital de Urgenţă! 37 de săli de operaţie, 60 de linii de gardă, o maternitate, două hel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x