Căutare Live

La asta sigur nu te-ai fi așteptat! Amenzi usturătoare pentru părinții care fumează în prezența copiilor

Fumatul pasiv este la fel de nociv pentru nefumători, așa că părinții care fumează în prezența copiilor nu au nicio scuză pentru a face acest lucru. Cu toate avertismentele venite din partea medicilor, există adulți  care continuă să fumeze în preajma micuților.

Fumatul pasiv este la fel de nociv pentru nefumători, așa că părinții care fumează în prezența copiilor nu au nicio scuză pentru a face acest lucru. Cu toate avertismentele venite din partea medicilor, există adulți care continuă să fumeze în preajma micuților.

Pentru a-i opri, autoritățile din mai multe state au ajuns la concluzia că trebuie să interzică prin lege ca adulții să-și aprindă țigara în preajma copiilor.

Malta este statul unde s-a luat decizia de a-i pedepsi pe cei care fumează în mașinile personale atunci când în automobil se află și un copil cu vârsta sub 16 ani. Legea din Malta se aplică tuturor tipurilor de țigări, inclusiv celor electronice. Cei care nu respectă prevederea vor fi amendați cu 50 de euro, anunță timesofmalta.com. În această țară, fumatul în spații publice închise este interzis din aprilie 2004.

Malta nu este singurul stat care a interzis fumatul în mașina personală în prezența copiilor. În SUA, câteva state deja au luat această decizie, iar în altele este supusă dezbaterii publice. În Arkansas și Louisiana este interzis din 2006, iar în California o prevedere similară a intrat în vigoare în 2008.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Mai ușoară cu 35 de kilograme în numai patru luni! Nu, nu e o păcăleală! Bea acest suc și vei fi și tu uimită de rezulta...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri