Căutare Live

La asta sigur nu te-ai fi așteptat! Amenzi usturătoare pentru părinții care fumează în prezența copiilor

Fumatul pasiv este la fel de nociv pentru nefumători, așa că părinții care fumează în prezența copiilor nu au nicio scuză pentru a face acest lucru. Cu toate avertismentele venite din partea medicilor, există adulți  care continuă să fumeze în preajma micuților.

Fumatul pasiv este la fel de nociv pentru nefumători, așa că părinții care fumează în prezența copiilor nu au nicio scuză pentru a face acest lucru. Cu toate avertismentele venite din partea medicilor, există adulți care continuă să fumeze în preajma micuților.

Pentru a-i opri, autoritățile din mai multe state au ajuns la concluzia că trebuie să interzică prin lege ca adulții să-și aprindă țigara în preajma copiilor.

Malta este statul unde s-a luat decizia de a-i pedepsi pe cei care fumează în mașinile personale atunci când în automobil se află și un copil cu vârsta sub 16 ani. Legea din Malta se aplică tuturor tipurilor de țigări, inclusiv celor electronice. Cei care nu respectă prevederea vor fi amendați cu 50 de euro, anunță timesofmalta.com. În această țară, fumatul în spații publice închise este interzis din aprilie 2004.

Malta nu este singurul stat care a interzis fumatul în mașina personală în prezența copiilor. În SUA, câteva state deja au luat această decizie, iar în altele este supusă dezbaterii publice. În Arkansas și Louisiana este interzis din 2006, iar în California o prevedere similară a intrat în vigoare în 2008.

DIETA care face furori în întreaga lume. Cel care a inventat-o a primit premiul Nobel. E mai simplu decât te aşteptai: t... Mai ușoară cu 35 de kilograme în numai patru luni! Nu, nu e o păcăleală! Bea acest suc și vei fi și tu uimită de rezulta...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri