Căutare Live

VIDEO ȘOCANT: Vei renunța pe loc la fumat! Cum arată plămânii unui fumător și ai unui om sănătos. Ce se întâmplă când este pompat aer în ei

Obişnuieşti să fumezi un pachet pe zi? După aceste imagini vei renunţa la acest viciu. O asistentă medicală din SUA a făcut public un experiemnet, iar clipul video a fost văzut de zeci de milioane de oameni.

Obişnuieşti să fumezi un pachet pe zi? După aceste imagini vei renunţa la acest viciu. O asistentă medicală din SUA a făcut public un experiemnet, iar clipul video a fost văzut de zeci de milioane de oameni.

Amanda Eller din Carolina de Nord a postat pe pagina ei de Facebook o comparaţie între doi plămâni, unul perfect sănătos şi unul al cuiva care a fumat zilnic, timp de 20 de ani, un pachet de ţigări pe zi.

A fost realizată o simulare a respiraţiei normale a unui om. Ce se întâmplă? Plămânul sănătos se contracta şi se umfla foarte puţin, în timp ce plămânul bolnav se dilată mult mai mult, devenind extrem de umflat. Plămânul depune un efort mult mai mare pentru a putea aduce în corp aceeaşi cantitate de aer ca unul perfect sănătos.

Ţara noastră se afla pe locul 27 în clasamentul privind consumul de tutun. Românii fumează, în medie, aproape 1.700.000 țigări pe an.

În fiecare an, mai mult de 7 milioane de oameni mor din cauza fumatului, față de aproximativ 4 milioane la începutul secolului al XXI-lea, potrivit ONU.

Ce pățești dacă îți pui gene false! Efectele se văd în scurt timp... Loțiunea de plajă, interzisă din cauza substanțelor! Proiect de lege prin care cremele de protecţie solară vor fi scoase...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri