Căutare Live

Mai ușoară cu 35 de kilograme în numai patru luni! Nu, nu e o păcăleală! Bea acest suc și vei fi și tu uimită de rezultate!

Dieta cu suc de roșii promite imposibilul: pierderea a 35 de kilograme în numai patru luni! Este un regim destul de sever și este recomandat persoanelor care nu au probleme de sănătate cronice, dar rezultatele chiar sunt uimitoare!

Dieta cu suc de roșii promite imposibilul: pierderea a 35 de kilograme în numai patru luni! Este un regim destul de sever și este recomandat persoanelor care nu au probleme de sănătate cronice, dar rezultatele chiar sunt uimitoare!

Iată meniul:

Dimineațaa: la micul dejun se mănâncă bine, orice, plus nu mai mult de 50 g pâine, o cafea și un ceai.

La prânz și cină: se bea numai suc de roșii. În prima săptămâna se bea 1/2 l de suc la prânz și numai un pahar seară. Cantitatea de suc este fără limita! La sfârșitul curei (durează în funcție de cât vreți să slăbiți), nu-ți mai trebuie mâncare nici multă, nici concentrată! Și rezultatul se menține.

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeșți în timp record, sucul de roșii are și alte beneficii, deloc de neglijat. Unul dintre cele mai importante este protecția pe care o oferă organismului împotriva afecțiunilor cardiace, atât de răspândite în România.

Acest beneficiu este dat de prezența licopenului, un antioxidant responsabil de culoarea roșie a tomatei. Studii recente au dezvăluit faptul că un consum ridicat de roșii - și derivate ale acestora, precum sucul de roșii - pe o perioada lungă de timp (peste 11 ani) contribuie la reducerea riscului de boli cardiace cu 26%. Tot consumul de roșii - căruia i se asociază un nivel ridicat de licopen în organism - determina și scăderea riscului de infarct.

O dietă cu suc de roșii, menținută timp de minim o săptămâna, te poate ajută să elimini dintr-un foc circa 4 kilograme. În tot acest timp, licopenul, un antioxidant puternic care se regăsește din belșug în tomate, contribuie și la eliminarea aspectului inestetic de coajă de portocală al pielii - cu alte cuvinte, determina reducerea celulitei.

La asta sigur nu te-ai fi așteptat! Amenzi usturătoare pentru părinții care fumează în prezența copiilor... Pericolul din carnea congelată. Ttipul de carne care te bagă în spital: ”Poate produce cancer”...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri