Antena Căutare

O echipă de medici români a identificat o posibilă cauză a cazurilor grave de Covid 19

Studiul medicilor de la Colentina a atras atenţia Senatului Ştiinţific al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care susţine excelenţa în medicină, şi vrea să sprijine continuarea acestuia.

O echipă de medici români a identificat o posibilă cauză a cazurilor grave de Covid 19

Medicina este unul dintre domeniile de interes ale Senatului Științific, datorită inovației și dinamicii din acest domeniu, care vizează sănătatea și calitatea vieții. Acest studiu a atras atenția Senatului care încă de la începutul pandemiei s-a implicat în cunoașterea virusului, printr-un apel de proiecte pentru Covid 19.

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține cercetarea științifi și își dorește să se implice în continuarea acestui studio, care va contribui la o mai bună cunoaștere a virusului.

Studiul a fost coordonat de prof Dr. Băicuș și notat în publicațiile medicale de specialitate, pentru a contribui la cunoașterea noului virus. Studiul echipei este notabil în primul rând prin abordarea relației cauză-efect, dovedind astfel că toți pacienții cu tromboze au acest deficit.

Ceea ce trebuie demonstrat în continuare este dacă pacienții aveau un deficit genetic de proteină S și astfel au devenit vulnerabili bolii sau dacă boala afectează nivelul proteinei S din organism, conducând la formarea trombozelor.

Ce se întâmplă cu corpul tău dacă renunți la consumul de cafea?... Spală-te pe mâini imediat după ce atingi următoarele 10 obiecte. Sunt pline de germeni...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x