Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Renunță la 5 lucruri dacă vrei să slăbești. Schimbările din prima săptămână de dietă

Primul pas pentru a slăbi este eliminarea unor elemente nocive pentru organism. În prima săptămână de dietă ar trebui făcute cinci schimbări în alimentație.

Primul pas pentru a slăbi este eliminarea unor elemente nocive pentru organism. În prima săptămână de dietă ar trebui făcute cinci schimbări în alimentație.

Sucuri

Primul pas spre drumul către un corp de invidiat este renunțarea la sucuri. Fie că vorbim despre băuturi acidulate sau neacidulate. Chiar și sucurile naturale nu sunt recomandate. Fructele întregi sunt cele mai bune pentru a satisface pofta de dulce.

Alcool

Alcoolul, mai ales consumat în exces, nu numai că dereglează organismul, dar afectează și organele importante din corp.

Mezeluri

Cu excepția unor mezeluri naturale, dar care costă foarte mult, mezelurile nu sunt sănătoase. Conțin multe adaosuri, sare și carne de proastă calitate.

Produse de patiserie

Acestea sunt adevărate bombe calorice, care nu numai că ne îngrașă, dar ne dăunează sănătății.

Alimente hipercalorice

Meniul zilei din cantine ascunde multe calorii. Faceți alegeri mai înțelepte pentru a găsi un echilibru în dietă. Renunțați la snacksurile de toate felurile și înlocuiți-le cu cele sănătoase.

De asemenea, în lupta cu kilogramele, este util să renunțăm la ideile preconcepute, îi sfătuiește Cori Grămescu pe internauți pe canalul său de YouTube.

În prima săptămână de dietă, dacă sunt eliminate elementele de fast-food, alimente grase, prăjite, alcool la gustările nesănătoase.

Recomandari